Utvalt: Fotografiskas webbutik

 

Jag börjar inte titta så himla mycket på julklappar förrän efter den 21:e november då Anna fyller år. Först födelsedagspresenter och sedan julklappar. Man får inte glömma bort de fina butiker som många muséer har när man letar efter fina presenter. Glädjande nog har många även satsat på webbutiker för oss som inte bor nästgårds. I går hamnade jag hos Fotografiska. Lejonaffischen av Nick Brandt som jag lovat Henrik till hans rum har varit slut, men nu finns den påfylld igen. Sedan har de även fått in ett urval av de fina anteckningsböckerna från Archie Grand. Kan tänkas vara en fin klapp om man finner rätt citat på pärmen till den som skall få gåvan. Bloggers I met and liked är ju onekligen lite skoj :).

3 comments

  1. Ååh, tack för tipset! Jag ska genast gå in på deras hemsida och beställa en lejonplansch jag också.. Vi var på den underbara utställningen på höstlovet och då var planschen slut, till vår stora besvikelse. Min 10-årige son (född i Lejonets tecken 😉 vill så gärna ha den så det blir en finemangig julklapp! :)\r\nHa det gott / Madeleine

Leave a Reply

Your email address will not be published.