Stämning

 

Jag har lyssnat på julmusik i omgångar för att få lite känslor till styling, men nu kör jag mina playlists på Spotify fullt ut. Om man skall komma in i någon slags stämning till första advent så är det väl dags att få in feelingen med musik nu :). Så nu börjar jag räkna ner med lite vintrig musik som säkerligen blir juligare och juligare ju närmare det röda vi kommer.

 

Klicka på kassetten för den första sången. Väl mött!

signature

7 comments

  1. Ett tips på himla bra julmusik She & Hims nya julskiva, \”A Very She & Him Christmas\”. Den måste du bara lyssna på, om du inte redan gjort det 🙂

  2. Det är skönt med lite soft julmusik som den här, det får en att varva ner lite lagom när det är så lätt att gå igång med julstress… \n\nSpotify öppnar verkligen en STOR härlig värld av musik och när det gäller julmusik är det så skönt att plocka ihop icke sönderspelade låtar, eller nya versioner av klassikerna.

  3. Erika och VolangLinda: Grymt bra den skivan! Ett utdrag lär säkerligen komma på en kassett här!\n\nCreando: Härligt :)\n\nEva: Ja, vad gjorde jag innan Spotify? Hade inte så himla mycket koll på musik helt enkelt. Men nu. Så lätt och så berikande! Jag letar gärna lite alternativa jullåtar än de som spelats lite för ofta, även om klassikerna har sin charm de med i rätt sammanhang.\n\nAnna: Haha! Akta dig du – en dag kanske den gömmer sig där bakom kassetten 😉

  4. Härligt med ny julinspiration! Du får jättegärna dela med dig av mer julmusiktips…håller på att sätta ihop julens låtlista nu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *