Till väggen

 

Stina Wirsén är en av mina favoritillustratörer. Hon är fantastisk i sitt uttryck. Så många gånger som barnen och jag har läst de båda Wirsénarnas böcker. Nu är det mer Harry Potter än Rut & Knut, men ibland så. Jag glädjer mig åt en tidig julklapp till mig själv. Tomten kommer inte till mammor hävdar alltid min son så det är möjligen bäst att vara egen dräng här. Finaste Egg som säljs på Wonderwall hittas nu på Campadre tillsammans med andra tryck. Jag har varit medlem där några år, men inte köpt speciellt mycket. I går fick jag dock hem Monika av Martin Nicoluassen därifrån, så det börjar komma kampanjer som intresserar mig mer och mer. Och mina väggar fröjdas!

 

 

Snow can wait I forgot my mittens

Wipe my nose Get my new boots on

I get a little warm in my heart

When I think of winter

 

 Klicka på kasetten.

 

signature

5 comments

  1. Creando: Den är så fin. Jag har tittat på den hur länge som helst, liksom hennes mamma/barn i samma serie för Wonderwall. Men ibland behöver man ett köpincitament och det fick jag i dag :)\n\nMrs b: Mina rör börjar trona upp sig här hemma nu och det är hög tid att ta tag i ramfrågan ja 🙂 Vet inte riktigt var den skall vara ännu och annorlunda uttryck med svart eller vit ram. Klura, klura som sagt!

  2. Annixen. Nov 22, 2011\nNu kan jag inte vänta längre. Gjorde precis en spellista; Xmas 2011 på Spotify. \n\nDen här finns nu i den :)\n\nWeronica – En mammas dag Nov 22, 2011\nAnnixen: Härligt! Hoppas att du delar med dig med några toner från spellistan

  3. Tycker \”Monican\” är jättefin! Kanske lite konstiga frågor, men vet du varför den heter Monica? Visst är det ett ägg som den föreställer? Finns det någon speciell tanke bakom tavlan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *