Färgsprakande jul

 

Som små karameller är de. Julstrumporna från Svenskt Tenn. De stämmer väl in i min längtan inspirationsmässigt till en färgsprakande maxad jul

Julpimpad Hemnes i vårt sovrum. Vi får väl se om strumporna fylls med något skoj framåt jul till mor och far i huset . Jag valde två av mina favorittyger – Mirakel och Teheran. Lysande cerise känns som en av mina julfärger anno 2011. Det var för övrigt väldigt roligt att se nya Svenskt Tenn live. Fint som snus och inspirerande miljöer. Och en av de finaste tapeterna därinne på toaletten :).

signature

14 comments

  1. Jättefina julstrumpor, lite vuxnare liksom och då behöver man inte skämmas att ha dem framme precis ;-)\n\nJag var inne på Svenskt Tenn för ett par veckor sedan och det är verkligen fint där, man får nästan lust att flytta in.

  2. Tur för dig som hittade toaletten . Minns att jag sprang runt som en galning och letade sist jag var där.Fina små strumpor det där. Kanske finns där små kolor ? En om dan, varför inte unna sig en mammakalender! \n\nTack för fin jul-byrå inspiration!

  3. Tack för en mycket inspirerande blogg. Följer den dagligen!! Var kommer dina fina lykter ifrån och var kan man köpa dem?\n

  4. Jättefina strumpor! Man kanske skulle våga att bli mer vågad med färg :)\n\nJag har varit på väg till Svensk Tenn flera gånger, nu blev jag ännu mer sugen!

  5. Tack för all färg. Det neutrala blir lite tråkigt i längden. Tennet skall få ett besök av mig i eftermiddag. Har inte varit där på ett tag så jag ser verkligen fram emot att komma dit. \n\nKram!

  6. Strumporna är jättefina : ) Och vad roligt att se din kruka (med amaryllis)! För några år sedan hade vi en toppensemester hos vänner i Delft och i somras hittade vi två likadana Delftkrukor på Myrorna i Trollhättan – för tio kronor styck : )

  7. Alla: Tack för era fina kommentarer! Med julstrumporna behövs inga tomtar 🙂 Jag blir glad av att se dem hängandes där i sovrummet. \n\nCathy: Om du menar den stora lyktan som ser ut som ett litet miniväxthus så kommer den från Dixie. Jag köpte mina på Cosas utförsäljning i somras.\n\nKatarina: Min är också ett loppisfynd. De är så himla vackra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *