Zetas i novemberljus

 

Det är första gången jag ser Zetas så här tomt. Och rofullt. Det är helt klart en annan upplevelse att vara här under säsongen och gå runt och titta på perennburkar och rossorter, än att bara vara i trädgården. Nu ser man strukturen på ett helt annat sätt med växter som tar för sig och påminns om alla årstider i utelivet.

Jodå, Skridskoänkan. Jag fann min väg till burkarna med kola i trådgårdscaféet :). En måndagseftermiddag på Zetas gör gott för själen. Vi var på Ulriksdals och åt lunch innan och där var det ett helt annat tempo bland julstjärnorna och buffégäster. Men trevligt det med.

Klicka på kasetten. Tipstack till mejlare.

signature

3 comments

  1. Hej Weronica!\n\nFantastiskt vackra bilder fyllda med den där härliga höstlika rofylldheten som finns i trädgårdar, parker och plantskolor denna tid på året. Den välförtjänta vintervilan som jag tycker är så vacker.\n\nJag har aldrig besökt Zeta men nu har jag sett så många fina bilder därifrån att jag blir sugen på att göra en riktig roadtrip framåt vårkanten och besöka detta ställe som alla hyllar så mycket.\n\nJag hoppas att sonen mår bättre idag och snart är på benen igen?\n\nHa en fortsatt fin vecka Weronica!\n\nKram Lotta\n\n

  2. Åh vad det ser fint ut på Zetas. Har aldrig varit där men skulle hemskt gärna besöka detta smultronställe. Synd bara att jag har drygt 30 mil dit… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *