Ljuva smaker

 

Det blev visst en rosa dag det här. Och det kan väl behövas i gråvädret. Men om Anders (grattis på namnsdagen käre make plus min far) slaskar så… Förra året såg vårt hus så här vinteridylliskt ut. I dag – tja inte riktigt samma känsla. På Zetas sålde de Pärlans kolor. Och dra mig baklänges – så vansinnigt goda. Såväl lakrits som vanilj och havssalt och choklad var riktiga höjdare alla tre. Mer sött i kväll när Leila drar igång sina julprogram. Barnen och jag bänkar oss för att se alla snaskigheter. Fin kväll!

signature

7 comments

  1. Mon Dieu! Så många snygga inlägg. Rosa känns helt rätt – alltid. Vi bänkar oss också framför Leila i kväll. Lite avis på dina fina ST-strumpor, kanske måste sticka ner till Strandvägen.

  2. Hahaha, så lustigt! Här sitter nämligen jag och mumsar pärlans kolor som vi köpte idag på vår promenad runt vackra Ålsten. Satt som bäst och filade på ett blogginlägg men jag har då inte tagit något fint foto. Här blev favoriterna pepparmint och chokladkross tätt följt av saltlakrits.\n\nTack för att du skrev om Leila! Av någon anledning hade jag fått för mig att det var imorgon som det skulle börja!? Vet inte var jag fått det från, bör nog ändra på bloggen…..\n\nHa en riktigt mysig kväll!\nKram Maria

  3. Så snygga bilder idag, wow!\n\nRoligt, jag läste först ditt inlägg om kolorna och sedan Marias, måste verkligen testa dem nu.\n\nOch du, jag såg precis den här bilden på Pinterest, kändes som om den gick i linje med dina idag :)\n\nhttp://pinterest.com/pin/186617978278792538/

  4. Den rosa dagen hos dig har varit super! Riktigt fin inspiration inför december! Å vilka fina bilder som vanligt! (läser alltid men kommenterar inte, tyvärr, så jag ville bara säga att du är så bra!)\r\nTack!

  5. Måste tipsa om de godaste och enklaste lakritskolorna som finns. Bakade de till fröknarna och la i egengjorda strutar förra året, det blev succé.\nReceptet hittar ni på Matplatsen:\nhttp://www.bloggfamiljen.se/matplatsen/?p=20329

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *