30 november

 

Solen skiner på frukostdisken. I går fick jag besked att man inte funnit något fel vid röntgenundersökningen av bröstkorgen. Och så fick jag en återbudstid till en sjukgymnast hastigt och lustigt två timmar senare. Nu har jag fått ett litet träningsprogram. Och förhoppningsvis kan väl såväl oro som smärta lätta om lite tid får passera.

signature

3 comments

  1. Så skönt med bra besked! Håller tummar för att träningen hjälper! \nHär är det vänteläge. (Inte för min egen del längre, men för min mamma)\nOavsett – just idag är en bra dag. Och det känns definitivt skönt med sådana mellan varven.\n

  2. Så skönt att höra! Har tänkt mycket på dig – kämpar också med segdragna infektioner och nu senast håravfall! Hoppas det nu vänder för dig med expertråd fr sjukgymnasten!\nKram o ha en fortsatt fin december!

  3. Mrs.b: Åh, tänker på dig! Man får lov att ta vara på de fina dagarna när de kommer. Kram\n\nAnna: Tack snälla för din omtanke! Detsamma till dig. Det känns läskigt detta, men förhoppningsvis finns vändningen inom räckhåll. Hoppas att det snart vänder för din del också. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *