Förpackat

 

Som sagt – kolakokningen går hittills galant i år. Bara man får tag i en bra kastrull och kör med termometer, så är det ett av de enklaste söta nöjena i juletid. 

Johanna Westmans lakritskola är en riktig hit. Den första satsen blev utan choklad och havssalt, men den fungerar utmärkt även som vanlig kola. Det svarta blev tjusigt tillsammans med min accentfärg för denna jul. Jag ger gärna bort lite hemkokt i en vanlig glasburk tillsammans med en fin etikett av något slag.

Årets kolor har fått en washitape runt magen och så små snören som knyter ihop härligheten. Mina barn äter direkt från formen med sked när det knappt har svalnat, men om man vill göra sig till för någon som gillar fina förpackningar så är detta ett fint tips :).

 

Fin lördag till er!

11 comments

  1. Wow, jösses vad fint inslaget och vad kul att höra att kolorna blev så goda. Här ska det kokas för fullt idag!\n\nOch tack för att jag fick vara med i ditt fredagssvep igår. :)\n\nHa en fin helg. Kram!\na.

  2. Blir sugen på att koka ihop något i helgen. Choklad med havssalt är favoriten här hemma så kanske skulle jag testa den varianten. Den andra bilden är makalöst snygg! Hoppas att julbordet ska smaka idag. Kram

  3. Jag gillar visserligen att koka eget julgodis, men om du nu känner för att ge bort ett smakprov så har du min adress! Åker till föräldrarna på fredag!

  4. Superfin styling, gillar kontrasten mellan det neonrosa och svart-vita. Jag lånar en bild av dig och publicerar i ett inlägg på min blogg, hoppas det är ok annars får du hojta till. Jag länkar givetvis till dig! \n\nGod Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.