7 comments

  1. Åh neje, nu släpper jag allt jag har startat och bänkar mig framför tv:n. Slå in paket får bli en annan kväll.. \nHur kunde jag glömma. Tack för påminnelsen, du är som min privata tv-remider!

  2. Anna: 🙂 Men denna gång vet jag inte vad som hade hänt med den där Ernst som brukar köra med de smarta och sköna tipsen som man kan åstadkomma på egen hand – lite overkill i dag med skådebröd och målade pepparkakor – tyckte jag.

  3. lilla.u: Den är fantastisk god – även utan grädde 🙂 Barnen planerar för att maxa sin Oboy med minimarshmallows och polkagrisstång nu till jul – jag kör nog less is more ändå 🙂

  4. Lotta: Det är snälla bloggerskan Hedvig & jag som gjorde en insats och beställde en låda, varav jag köpte två paket. Men jag har sett dem poppa upp lite varstans, så googla och finn kanske 🙂 Tusen tack för fina ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *