Favoriter

 

Nu maxar jag min choklad a´la Helena och mina barn. Om det är någon gång som man skall köra fullt ut så är det väl just precis nu :).

Det känns ju även de luxe att vara nominerad som årets bloggfavorit hos Hus & Hem. Stort tack för det! Jag är i gott sällskap med flera av mina egna favoritbloggar såsom Annaleenas Hem, Chez Larsson och Helt Enkelt. Om ni vill skänka mig eller någon av de andra nominerade en röst så klicka på den gula knappen ovan för att komma rätt.

 

Ha en fin dag så här dan före dan före dan före dan före dopparedan!

14 comments

  1. Skridskoänkan: Jag behöver inte ens gömma min burk, för den ratas ändå till förmån för O´boyen 🙂 Tack!

  2. Mumsigt värre. Jag har bara blivit bjuden på Clipper har ingen egen burk i gömmorna. Än.\n\neftersom ajg häromdagen skrev att jag vill gå med i din fanclub så måste jag ju ge dig en välförtjänt röst Weronica! gillar ju dig;)\n\nkram tina

  3. Mmmm så gott…säger som Tina ovan, har smakat men har inte köpt någon burk. Än. =) Har klickat på din fantastiska blogg och lagt min röst på dig i nomineringen.Din blogg är så inspirerande. Tål att sägas om och om igen =)\n\nkram kram!

  4. Oh my God, vad smarrigt det där ser ut! Måste införskaffa minimarshmallows och polkakäppar pronto. :P\r\nGrattis till den välförtjänta nomineringen – du har min röst! :)\r\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.