Annandag jul

 

Det är icke att förakta nöjet i juletid att sjunka djupt ned i soffan med godiset inom räckhåll och med den tillåtande mysdressen på. I dag erbjuder televisionen några höjdare i min smak. Om man vill börjar man redan på eftermiddagen med Disney-klassikern Skönheten och odjuret i SVT 1 16.30. 20.00 bänkar jag mig för att se Kate Winslet i HBO:s hyllade Mildred Pierce. Sedan blir det att spela in återkomsten av Edina och Patsy i ettan 22.00 för att kunna se The September Issue  22.00 i tvåan.

 

Men först ett julbord till efter nattens läskiga storm. Ha en riktigt fin Annandag jul!

signature

8 comments

  1. Hei, vil også tipse om at Downton Abbey julespeial går på NrK 1 / norsk tv i kveld hvis du kan se det, episoden ble sendt for første gang i Englad i går. Jeg gleder meg veldig! Juleklem:)

  2. Oj, nu blir det svårt att välja vilket TV program som vi ska se. Det blir att spela in något av dem, tror jag.\r\nAtt ha julgodis till en mängd bra filmer, det är höjdpunkten (med risk att det blir för mycket)\r\nHa en bra fortsättning på julhelgen\r\n//Carina

  3. Mmm mye fint på tv nå i julen, men jeg finner ingen som viser Fanny och Alexander?! Jeg har aldri sett den filmen (fy meg, helt sant). Vet du?\nEllers viste NRK 1 en julespesial i går kveld med Downton Abbey. Nydelig serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *