Ljusslang

 

Mellandagsrean är ju inte mycket att hänga i julgranen i vanlig ordning. Jag gjorde en snabb och effektiv rusning efter ljusstakar till barnens rum, men nja, inget som var tillräckligt billigt för att lagra till nästa jul. Däremot fann jag ljusslangar till halva priset. Och tänkte att nu är det läge att testa. Annaleena gjorde sitt snygga star förra året med en sådan. Och jag har varit sugen på något till barnens rum efter att jag siktade det. Hur jag nu skall få ihop några ord av det där ormboet som ligger i kartongen… Någon som har något liknande som har bra tips på hur man får till det :)?!

Nej, det är bättre att ta sina slantar till något på önskelistan istället för lättköpta realisationsgrejer. En Calendone har jag velat ha i massor med år – check. Och på tal om Annaleena – pyramiderna. Konsthantverk a´la 2012 i heta geometriska former. En investering ligger nära för min del.

Nu skall jag eftermiddagsslappa till film. Sonen gick till kompis, så det får lov att bli Kung Fu Panda i kväll istället. Så nu – mammafilm :)!

UPDATE: Gosh, så inspirerande den var – The September Issue. Och Grace Coddington – say no more. 

signature

6 comments

  1. Ja! Jag satt som klistrad i soffan igår kväll när programmet gick! Tack för länk så jag kan se det igen 🙂 En ljusslinga har jag också införskaffat, ica maxi i stan reade ut de dagen innan julafton. Ett Ella är tänkt på väggen i densammas rum 🙂

  2. Ljusslang inomhus – det var något nytt. Hoppas du får till någon snygg design.\r\nOch den där Calendone var ett hett tips. Den kommer nog att införskaffas. Frågan är bara, var ska jag ha den. Mina väggar är mer eller mindre borta.\r\n//Carina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *