Nytt

 

Säsongsskiften är alltid högtidsstunder för tidskriftsnördar. Det blåser lite nya vindar och just nu är det extra roligt att bläddra i magasinen. I går kom nya Residence. Ett riktigt höjdarnummer. Tant Johanna är med i ett fint reportage också. Kolla in bilderna hos henne och säg samtidigt hej till den nya fina bloggen. Annars – vita tulpaner, massor med ljus och lite funderingar på nyårsmat. Nice mellandagar i ett nötskal.

Jag lider ingen uppenbar brist som synes, men Kastehelmi i ljuslykteskepnad åker ändå högt upp på önskelistan. 

14 comments

  1. Samma tanke slog mig när den den lille söte nykomlingen dök upp . Den vill man förstås ha till samlingen!\n\nGrattis till fina vita tulpaner , om jag inte minns fel var just vita tulpaner en bristvara förra julen/nyåret?\n\nLycka till med matplanering!

  2. Underbar tulpanbild! Vita tulpaner blir ett måste för min del till nyårsafton. Residence ser lovande ut, brukar inte köpa den tidningen men måste kolla in det här numret!

  3. Den finfina ljuslyktan hade jag helt missat! Skulle göra sig superfin med alla mina kivi-lyktor. Åker upp på min önskelista med så klart! 🙂

  4. (Alltså jag blir tokig på kommentarer som försvinner… inte första gången… men jag gör ett nytt försök)\n\nFina tulpaner i vitt!\nNystart i tidningar säger du… en annan har fortfarande ett antal nummer bakåt inkl. julnummer att beta av :-)\n\nLjuslyktan var mycket fin, och till bra pris!\n

  5. Måste springa förbi torget och införskaffa lite vita tulpaner jag med! Tänk att så fort julen är över längtar jag efter det vita, krispiga igen… Ljuslyktan var urfin, nu rycker det i klicka hem-fingret igen 🙂

  6. Jag har funderat på att Iittalas produkter även borde ha svenska namn (med tanke på att Finland är ett tvåspråkigt land) eller ens engelska namn. Det känns så konstigt då ni i Sverige använder de finska produktnamnen. Kastehelmi är direkt översatt \”daggpärla\”. Kaste = dagg Helmi = pärla.

  7. Vackert så! Kastelhelmi har verkligen fått en andra vår. Mina föräldrar har kvar sin Kastelhelmi-servis sedan dess ursprung. Dessvärre har de också insett dess storhet – och vill inte ge bort den till dottern. 😉 \n\nGod fortsättning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.