13 comments

  1. Tittar in redan nu och önskar ett gott nytt år! (har hela huset fyllt med gäster så det lär inte bli mycket surfande i morgon kväll=)\n\nEtt riktigt riktigt Gott Nytt År!\n\nkram Jenny

  2. Efter en kväll av middag och umgänge hos vänner sitter jag nu redo med \”paddan\” i mitt knä för D.A på Play… och så läser jag först detta hos dig.\nDet känns lovande. :)\n\nPassar på att önska min stora inspirationskälla och bloggvän en riktigt fin nyårshelg! Tack för allt detta 2011.\n\nKram.\nLina

  3. Ett riktigt gott slut & ett gott nytt år önskar jag dig fina Weronica! Tusen tack för all inspiration som din underbara blogg ger. Allt gott!\r\n\r\nKram Jes

  4. Absolutely marvellous!! Den bästa serie jag någonsin sett.. ljuvlig. \r\nÖnskar dig allt gott för 2012 och än en gång tack för all härlig blogginspiration!\r\nKram Madeleine

  5. Åh jeg bare elsker denne serien. Skal ha på dvd!!!!!\nAvslutningsscenen her er helt fantastisk nydelig. \nGleder meg veldig til fortsettelsen :)\n\nGODT NYTT ÅR!

  6. Ja, fram tills dess säsong 3 (med 8 nya avsnitt) sänds någon gång under 2012 får vi hålla till godo med dvd-boxarna. Det känns som a nice cup of tea och ett DA maraton nog kan vara en bra början på det nya året här hemma. ;)\n\nÖnskar dig och familjen ett riktigt gott nytt år och ser fram emot ett inspirerande bloggår 2012 här hos dig Weronica.\n\nKram Lotta

  7. Ja, tack för all inspiration, fina betraktelser, vackra bilder och allt annat! Din blogg är så bra! :)\n\nJag önskar dig ett synnerligen gott 2012! \n/Maria\n\n

  8. Jag som totalt missat denna serie såg avsnittet igår. Helt bedårande vackert alltsammans.\n\nÖnskar dig allt gott Weronica och tack för alla vackerheter och inspiration du delar med dig av!!\n\n/Nyårskramar\nCharlotte

  9. Gott Nytt År ! Hoppas snart ljuset och den allra första spirande grönskan snart tittar fram. \n\nDet har varit roligt att följa dig och dina nygröna fingrar i trädgården . 2012 blir ännu ett spännande år att följa på bloggen. \n\nTack och kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *