Mot 2012

 

Jag samlar mig till en nyårshälsning. Någon årskrönika kommer inte från min penna. Jag ser framåt istället. 2011 var ett år av många tankar på det personliga planet. Nästa år blir det fyrtio för min del. Och i morgon är det svindlande tjugo år sedan jag träffade min man. Symboliska siffror. Det är inte utan man blir lite sentimental i dessa tider ändå. 2012 smakar fint i munnen. Vi satsar på att det blir ett hejdundrade och minnesvärt år, eller hur ?! Allt gott till er i nyårstid! Kram W

Favoritklipp med bästa musiken. Cheers med ” A cup of kindness”!

signature

23 comments

  1. Vi hoppas på ett riktigt bra 2012. Som en avslutning på 2011 pågår nu en tävling på kakforms facebooksida. Titta gärna in där om du har tid.

  2. Fantastisk SATC-scen (en tår i ögat). Jag har alltid försvarat SATC med att det inte bara är yta utan det finns en botten också. Så som livet självt.\n\nGott Nytt och ett \”abso-fucking-fabulous\” 2012 som Samantha skulle ha sagt! ;D

  3. Underbart att du la in den bilden från SATC – en av mina favoritscener. 🙂 2012 låter fint, känner jag också.. ska bli skönt att lägga 2011 åt handlingarna, ett mörkt år för min del. Önskar dig och de dina ett fantastiskt, ljust och lyckofyllt nytt år!\r\nKram, Madeleine

  4. 2012 ska definitivt bli ett bättre år än 2011 (som verkligen inte varit mitt bästa…). Även jag blir ju 40 nästa år, bara en sån sak! 🙂 Massor av nyårskramar, ses snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *