In med ljuset

 

…och ut med granen. Vår gran betedde sig precis som förra gången. Helt plötsligt bara gav den upp. Så den fick gå. I vanlig ordning tycker man att det blir så stort och så ljust. Och man drabbas av omrumstreringslusta. Henrik och jag gick en liten sväng på staden i dag. Henrik jagade Skylanders-figurer och det var lättare sagt än gjort. Lyckan var stor över en häxa på det sista stället. Anemoner och krokos till mig. Och lite Classe-siffror att göra något kul av vid tillfälle plus en brun glasflaska på Myrorna. Ram till Wirsén. Sedan hämtade vi ut mitt nya objektiv. Räknar med att vi skall trivas himla bra tillsammans framöver. Längtar efter att testa i ljus. Snart Kronjuvelerna som jag inte räknade med att fastna i, men se det gjorde jag. Fin kväll!

 

Vårfräscht från Svenskt Tenn.

7 comments

  1. Liselotte: Jag har varit på g att köpa detta hur länge som helst känns det som, men aldrig kommit till skott. Men bättre sent än aldrig – typ 🙂 Testade det i kväll och ljusstarkt är det precis som man kan förvänta sig. I morgon blir det dagsljus också. 1.8:an har ju varit en trogen kompis i många år, så det är väl på tiden att bekanta sig med 1.4:an :)\n\nLotta: Låter mycket hoppfullt 🙂

  2. Hej du fina!\r\n\r\nVad spännande med ett 1,4 – det vill jag se mer av :). Härligt!\r\n\r\nLåter skönt det där med granen. Vi ska nog ta tag i det här med alldeles snart!\r\n\r\nKram Jes ?

  3. Betyder detta att vi kommer att få se ÄNNU finare bilder framöver :D\r\nHär åker granen också ut ikväll. Allt annat är redan bortplockat och ikväll har jag lovat barnen att dom ska få \”klä av\” granen. Ska bli så skönt! Må så gott!

  4. Åh, så mycket fin inspiration inför nya året. Hoppas att de gångna helgerna varit fina! \n\nÖnskar dig en god start på nya året!

Leave a Reply

Your email address will not be published.