7 comments

  1. Åh, stackare. Jag lider med dig. Jag håller tummarna hårt för att du snart ska få rätsida på problemet, bli frisk och må bra igen. Massor av styrkekramar från mig till dig!

  2. men w. har du fortfarande ont.\njag vet ju inte vad du lider av, men jag har själv haft en 1-årslång smärta då jag hade något som heter frosen shoulder … och gick på smärtstillande under lång tid för att över huvudtaget fungera. det är ett h***e!\nså jag hoppas så att du ska må bra snart! \nheja dig som jobbar på det.\noch mupp-gympan (som vi kallade sjukgympan) borde alla gå på. så bra för kroppen!\njag går fortfarande ca 1 gång per månad för att justera och mjuka upp.\n\nkrya på dig, du kämpe!\nx

  3. lilla.u: Tack för pepp! Jag har sned ryggrad, men det har aldrig bekymrat mig så mycket. Men nu tycks alla snedkorrigeringar i ryggen ha slagit till samtidigt med en ständig värk i bröstkorgen. Det känns som att lära sig gå igen eller något i den stilen 🙂 Små, små steg är det som gäller. Heja oss! Och tack för dina ord!

  4. Vad tråkigt att du har ont igen och ändå kämpar du på så bra med din blogg, som fullkomligen blomstrat av inspiration på sistone. Krya på dig kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *