2012: Inspiration IX

 

Det är inte bara smutsiga pasteller, utan även klara färger som riktiga utropstecken.

Mulberrys SS-kampanj av Tim Walker.

Billy i grönt – snart på IKEA.

Via Charlotte på Family Living

Det här älskar jag – såklart.

Affisch av gamla Penguin-bokryggar från Mokkasin.

Det är framförallt så här som jag tror att vi kommer att få se dessa färger. Som en hederlig färgklick i det lite mer neutrala.

Kudde från HAY/Artilleriet.

Årets färg 2012 enligt Pantone.

Fler klickar i det grafiska. 

Weekday Carnival.

Vi är förtjusta i franska just nu det är en sak som är säker. Det mesta låter och ser lite extra galant ut i den språkdräkten.

Via Pinterest/Designbird.

Och så den omhuldade washitejpen såklart. Lite neon på ett kick på väggen.

Via Pinterest/Annixen.

Påslakanset från H&M Home.

Favorit från Rosenberg CPH/Darling Things.

Pink.

Via Pinterest/Designbird.

Smells like Tangerine av Stina Persson/Wonderwall.

 

Colour me happy!

7 comments

  1. Tina: Ja, låt oss kravla oss uppåt båda två! Jag försöker peppra mig själv och er andra med inspiration. Det glädjer lite i alla fall känner jag 🙂 Kram W

  2. Vilken härlig färg explosion och inspiration! Man blir så glad…vilken härlig blogg du har, Man får verkligen se alla de nya trenderna. Ledsen att läsa att du inte mår så bra. Krya på dej!\r\nKram

  3. Colour me Happy – så sant! \n\nTittar jag på inspirationsbilder i smutsig pastell så tänker jag att det HÄR gillar jag, tittar jag sedan på klara färger som dessa så tänker jag att det HÄR gillar jag ju..svårt det där :)\n\nHoppas, hoppas att du känner att det börjar gå åt rätt håll snart! Stor kram!

  4. den ärtgröna billyn såg jag i leva o bo-bilagan i julas o föll pladask. jag är bra sugen på att byta ut min mammas mormors gamla rangliga bokhyllor. Där stod det dessutom att de bara skulle kosta 995 kr styck, inklusive dörrar, jag är verkligen sugen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.