En svart

 

Som sagt, mycket handlar just nu om svankstöd och sjukgymnastik. Jag känner mig galet oglammig för tillfället. När vi var och handlade i dag stötte jag dessutom ihop med en av tanterna från kroppskännedomkursen. Och då kände jag att det var hög tid att rusa hem och klicka till mig en hypad, snajdig väska från Maybebags. För jag måste bära väskor horisontellt över kroppen för belastningens skull. Och då kan man ju åtminstone göra det med viss stil i alla fall. Jag skulle väl egentligen ha tagit en guldig bara för att, men det fick bli safe denna gång.

 

Misstänker att det kommer att bli en del hårspännen, fingervantar, smågubbar och annat löst i min väska istället för detta tjusiga, men man vet aldrig ;).

 

 

För er Stockholmsbor som har lyckligt nära till alla finheter finns väskorna hos Lotta Agaton.

signature

7 comments

  1. Helt rätt!Själv shoppade jag en del till bra priser idag. Min lilla låda med presenter, min giftbox fick en ordentlig påfyllning idag.Annars är det rätt oglammigt här med kroppsmässigt. Som att starta från noll igen känns det som… Önskar man vore krösus så man åtminstone kunde shoppa sig lite glam!Fin lördag, kram Caroline

  2. Hej Weronica,Vilken fin väska du hittat! Är det några fack i och går den att stänga, eller är den mer som en öppen tygkasse? Riktiga tantfrågor, jag vet… ;-)Hälsningar Åsa

  3. Caroline: Ja, tänk om man hade den där skattkistan 🙂 Heja oss! Åsa: Jag tror att det är en helt öppen väska. Den vägen 90 gram så så mycket fack och grejs är det nog inte i det hightec-materialet. En extraväska att ta med för det där lilla som man alltid bär runt på förutom handväskan tror jag. Från en tant till en annan då 🙂 //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *