Fyndig sammet

 

 

Alltså jag är ju en tillräckligt stor flicka för att inse att min svaghet för den mintgröna färgen inte kommer att stanna för evigt. Jag kom ju över den på 80-talet om vi säger så :). Men det är snart vår. Glasspastellerna omger oss. även om jag är klassisk ut i fingerspetsarna, så är det skoj med något tillägg här och var för att uppdatera sammanhangen. Jag tycker massor om sammetskuddarna från H&M Home och har dem i flera färger här hemma. Nu kan man handla dem för 19.50 :- Det kallar jag dagens kap. Jag fick några mintgröna och till Annas rum köpte jag svart sammet. Fint så.

signature

8 comments

  1. Jättefin, och vi är väl inte sämre än att vi kan lockas av mintgrönt i en kudde eller två trots att vi känner oss färdiga med just den pastellen i stort. :)En snabb fråga då bara. Drar de åt sig mycket damm? Min erfarenhet av sammet är just det, att det lätt ser dammigt ut, men det kanske har hänt saker på textilsidan i form av kvalitet.Jag får en känsla att min fråga kommer i repris, så ursäkta mig om du redan svarat på denna fråga. Jag börjar bli gammal, vet du. :)Kram.

  2. Lina: Haha! Ja, tror bestämt att du har frågat och att jag har svarat förut. Från en tant till en annan då – tycker inte att de drar åt sig så himla mycket. Samtidigt kan jag inse att det inte är en ultimat kombination att ha svart sammet i dotterns rum – hon har långt ljust hår. Men för detta pris så hoppar vi liksom 🙂 De mintgröna hamnar nog i vårt sovrum mest som pynt, men får väl återkomma om de svarta efter barntest. Jag har cerisa och orange sedan innan och blir alltid himla glad att de finns där när jag är i behov av riktig färg. De cerisa var framme nu senast i julas. Sådant gillar jag som liksom kan ligga till sig över säsongerna och tas fram och tillbaka. Kramlilla.u: Härligt det låter 🙂

  3. Tack W, det var väl det jag nästan tänkte. :)Men då är det kanske nu som det är dags att slå till då, när jag fått två så bra svar om kuddarna. :)Jag tror jag kör på en mix av några olika, så har man garderat sig framtida eventuella färglustar. :)Kram till dig. Lina….och hälsa Anna, att jag gillar hennes nya stil och rum! 🙂

  4. Vilket klipp. Har egentligen tänkt bli mer långsiktig i mina inköp, men det är bara att inse att färgglada kuddar inte blir långvariga i vårt hem. Resonerar som du att ibland är det kul att kunna plocka fram ett färgstarkt fodral ur husets gömmor när så önskas. Får se vilken färg vi ska slå till på den här gången. 🙂

  5. Jag älskar mintgrönt jag också, eller turkos. Kan inte få nog av det. Den färgen gör mig glad. Gjorde nyligen ett inlägg om den på min blogg. Kuddarna har jag också fast i en mörkare turkos.Hej Hopp!

  6. Lina: Haha! Får tro att det blir bra nu då 🙂 KramMalin: Jag tänker för det allra mesta långvarigt, men just kuddar gillar jag att ha lite på lager efter mood och då kan just sådana färgklickar inte kosta alltför mycket. Josef Frank är liksom en säker investering i mitt fall även om den kostar mycket just då. En mintgrön sammetskudde lägger jag inte de pengarna på, men däremot kommer den att glädja mig varendaste dag just nu och ett tag framöver känner jag. Om den sedan blir liggandes i förrådet ett tag för att kanske vila lite, ja det kan jag leva med. Hoppas att du hittade några roliga kombinationer :)Caroline: Turkos är en sådan där färg som jag inte riktigt kommer överens med, men man skall väl aldrig säga aldrig. För mintgrönt trodde jag ärligt talat inte så mycket på 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *