6 comments

  1. Att vi nästan dog i tv-soffan vill jag lova… och vad vi har berömt ikapp härhemma – vet inte vem som gillar mest.Och gissa vad jag fick julklapp?! Till Livs stora förtret… men ståplats på Cirkus går hon tyvärr bet på. Men inte jag :)Dags att damma av sig feberdvalan kände jag precis nu. Jag fick en känsla av att vara pigg – :)Fin vecka, kram!

  2. Sofia: Åh – åh! Lyckos dig! Hoppas att krafterna återvänder med det snaraste! KramAnnixen: Jag har lyssnat två gånger, men nu går det inte att spela längre hos mig. Vet inte om de lade ut den för tidigt. Nåväl – jag har hört – och får väl leva på det tills det blir lyssningsbart igen 🙂 Fin måndag!

  3. Jamen tack, jag hade ju för tusan glömt att den kommit ut nu!! Det blir en fin eftermiddag det här, lite ny musik och pizzabak :)Ha en fin en du också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *