Tisdagsmood

 

En sådan där dag då man fladdrar mellan allt möjligt och inte riktigt kan fästa blicken på något särskilt. Visste inte riktigt vad jag skulle bjuda er på i dag. Bilderna jag tog blev inget vidare. Jag fastnade i tanken i en mejlkonversation med en bloggvän om gemensamma erfarenheter. Inga skojiga grejer att tipsa om. Inget speciellt inspirerande som kom min väg. Men lyssna på musik det kan man ju faktiskt alltid. Jag har tipsat om First Aid Kit förut, men nu har hela skivan kommit. Jag gillar den som det brukar heta numera. Kolla även in Emmylou på Youtube.

 

Inredningsgodis

 

Och för all del – bläddra i tidningar kan man ju också göra sådana där diffusa dagar. Jag har inte alltid varit en stor fan av Plaza Interiör, med på den senaste tiden har det hänt saker där.  Jag lockades tillbaka av ett oemåtståndligt prenumerationserbjudande i våras. Det senaste numret – Nr 2 2012 – är det bästa under den perioden. En välkänd profils arbetsrum lite anonymt med i ett stort svep med kreativa platser. Hanna´s Room:s hem. Ylva Skarps hem. Och en annan välkänd bloggares kök på framsidan. Bra jobbat, denna gång Plaza!

Jag tror att det blir filt och Jane Austen i kväll. Behöver nog det tror jag :). Fin kväll!

8 comments

  1. Störtskön musik! Håller med fullt om Plaza interiör! Har nästan aldrig läst den tidigare. Sedan i höstas är den på min topplista. De hade ett jättetjockt nummer i höstas som var superbra och sen detta nummer som också är en höjdare.Tack för fin inspiration.

  2. Håller med om Plaza interiör, tycker den har blivit riktigt bra och ska skaffa mig en prenumeration där. Jag skrev förresten en kommentar i går (vet inte vart den tog vägen) om kuddarna och att jag också fallit för pastellerna, nu ligger det mintblå kuddar i min soffa.Fin kväll till dig också!

  3. jag håller med dig om Plaza.jag köpte den ofta innan vibörjade bygga huset för jag tyckteom de olika stilarna i reportagen.sen kom jag av mig där ett tag.men detta numret var riktigt bra.här väntar också filten i soffan 🙂

  4. Ha, ha, ha! Jag kan bara hålla med. Lockades också tillbaka i våras. 🙂 Och visst var den väldigt bra den här månaden. Anna-Malins kök är ju sååå snyggt och Ylva Skarps hem. Man baxnar! :)Kramar Kicki

  5. Plaza interiör damp ner i brevlådan igår, en ny prenumeration blev det för ett tag sedan och jag kan inte annat än att hålla med dig, den har hoppat upp ett snäpp, fina och inspirerande reportage numera. Fint musiktips du bjuder på också och tipstack för kuddarna….några svarta sammetskuddar blir det nog, och ett gäng ljus=)kram kramtina

Leave a Reply

Your email address will not be published.