Att se fram emot

 

 

Denna sjuka dag roar jag mig med att göra upp bevakningslistor hos Adlibris på trädgårdslitteratur. Ute är det i och för sig kallare än kallt. Dottern kom hem förut. Det lär ta ett tag innan hon tinar upp efter promenad hem från skolan utan överdragsbyxor. Det kanske går att få på henne ett par i morgon bitti nu då. Låt oss säga så här – vi ser väl fram emot våren på olika sätt hon och jag. 

Först på listan är Växtriket som verkar så fin. Det man hittills har sett av den anrika koloniträdgården i olika sammanhang i tidningar och TV bådar gott. Provläs här. Jag har även satt följande titlar på bevakning:

*Karin Berglund Samtal i trädgården. * Ulla Hasselmark Fröbok * Minna Merke Schmidt Dekorera vackert * Paolo Roberto Italiensk bondmat från Paolos trädgård .

Jag lade också till systrarna Sydows bok som kommer i april på listan. Snabba menyer för vardag och fest med utgångspunkt från vackra Marstrand. Jo, tack.

 

 

Och borde inte bokrealistorna komma snart? Sugen på att sitta och kryssa och greja.

Pressbilder: Bonnier fakta & Ica Bokförlag.

signature

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *