6 februari

 Jag älskar Spotify. Förstår inte alls vad jag gjorde innan. Jo, jag missade massor av musik. Man skulle ju ha skrattat gott om någon sagt att man skulle lyssna på detta vis när man sommarjobbade för att få ihop till en riktig stereo – med LP-spelare såklart. Och jag minns åratal senare när jag stod med två olika Eva Dahlgrenar och valde. Skall jag köpa LP:n eller skall jag ta CD:n? Nu finns allt på detta vis. Fantastiskt. I dag kickade reklamen in igen. För vårt kort har gått ut och det har jag inte tänkt på. Men aj, jag lider av reklamfobi. Lana Del Rey med biljinglar mellan låtarna? Såklart inte. In med 49 spänn och sedan är det njutning igen. Att folk gnäller över att behöva betala lite för liknande tjänster förstår jag inte alls. 49 kronor? Det är ju verkligen inte mycket alls. Sedan finns det såklart en diskussion om vad artisterna tjänar och får ut av det hela. Men det tar vi någon annan gång.

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *