Vy från soffan

 

 

I alla fall en vy. Alldeles riktigt. Jag väljer var jag tittar här hemma just nu. I ett mycket begränsat synfält syns tjusigheter. Jag blir ännu mer förtjust i min vänskapsknut efter att ha sett Tennet-filmen nedan. Att firmor visar upp mer av hantverksskickligheten som ligger bakom tror jag att vi kommer att få se mycket mera av. Det ligger i tiden som en reaktion mot massproduktion och det är värdefullt att ha en historia bakom sakerna. I senaste danska RUM besöker man t ex stukatörer och bokbindare där man visar upp hantverk på ett nytt sätt. Mer kommer, var så säkra. Och de finska daggdropparna har kommit i en ljuslykta. Den ger fina reflektioner på bordet när det mörknar. Ur bild denna gång är en evig röra när denna urkiga mamma inte går och plockar som vanligt. Tvätten som skall vikas stod där framför murspisen men den gick att skjuta ur bild. Ibland får man välja vad man vill se helt enkelt :). Fin måndag!

 

Läsningen går det galant med i alla fall. Nu läser jag första delen av denna. Ack, ack, så bra.

9 comments

  1. Visst är det skönt att kunna skjuta undan saker, så finns dom inte riktigt ; ) Fast det tycker ju inte alla hos oss såklart…Fina fina finska droppar, jag suktar fortfarande efter faten men köper tennis o simlektioner istället, ska kanske göra tvärtom i höst?! Ha ramaskrik hemma då, kramMalin

  2. Alltså, jag har sagt det förr, men jag måste få säga att du har en sååå fantastiskt inspirerande blogg. Det du visar och ditt resonemang kring bilder och inredning. Älskar det! Ville bara påminna om att det är så jag tycker :)Kramar Kicki

  3. Odd Brown Bird och Lissen: Absolut – tunnelseende är inte att förakta här hemma 🙂 Sofia: Loppis med alla rätt! Det kommer ju massor av marmorprodukter nu, men de flesta är dyra. Dessa lyktor fick jag nästan gratis och de skänker ljuv marmorfeeling :)Kicki: Dina kommentarer är som små paket. Kan du tänka dig – jag blir lika glad varje gång! KramMaria: Pipi Vång. Favoriter just pga skörheten.Linda: Absolut så. Man kan inte ha för många av den varan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.