Hjärta * 8

Det är ju minsann Grammisgala i kväll upptäckte jag. Förr såg jag alltid på sådant, men sällan numera. Det kändes väl lite som inflation i galor ett tag där. Men ikväll kanske man skulle titta lite, för det var ett riktigt bra musikår förra året. Kolla in alla nominerade här. Vilka hjärtar ni? Dessa åtta får bli mina favoriter i en riktig lyssnarfest. Enjoy!

 

 

 

 

 

signature

2 comments

  1. Maken har bjudit ut mig på konsert och hotellövernattning lagom till vårt femårsjubileum och med tanke på att det är Anna T vi ska se håller jag tummarna lite extra för henne ikväll. :)Jag vet inte om jag har fel, men jag tycker att det är ovanligt många fina och starka kvinnoröster på Grammy-listan detta år… Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *