12 comments

  1. ååååh….romantiska man. en sån har inte jag :). så fiiint hjärta.o jag älskar din blogg o sättet du skriver på!!!så du vet :).hjärtekram/jennifer

  2. aaah svenskt tenn i mitt ? det är som i en ljuvlig dröm att jag har dem runt hörnet nu. happy happy valentines day till dig! mini

  3. Ja det där hjärtat är underbart. Det var nästan så att jag köpte det till mig själv förra gången jag var i butiken men nej. Jag bestämde mig att jag får vänta tills nästa gång mannen frågar vad jag önskar mig. Kram på alla hjärtans dag.

  4. Oh, that man…Jaja, vad vore väl en bal på slottet, typ. :)Min man befinner sig på Svenskt Tenn-mark i detta nu, men något grönbandat paket vågar jag inte ens drömma om att hitta i hans kabinväska… Så inser jag att jag nästan lite klagar, jag som just skrivit om upplevelsepaketet han tidigare gett mig. Tur att han inte lär läsa detta då… :)Fin liten kärleksask. Fin som tusan. Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.