Klassiker hos oss

 

 

 

Till eftermiddagens besök fick Henrik välja fikabröd. Man kan vara ganska så säker på att han då antingen tar kladdkakemuffinsen eller hallon- och blåbärpaj med vaniljsås. Det blev det senare i dag. Jag gör alltid Elisabeth Johanssons bärpaj med mazarinfyllning helt enkelt för att den är lite lyxigare och lite godare än den vanliga. Recept för hugade finnes här. Vaniljsås brukar jag göra enligt recept på potatismjölpaketet.

 

Och i dag har jag frid i sinnet. Jag har haft problem med överföring av bilder till datorn några veckor nu. Jag har bekymrat mig om såväl datorns hälsa som jag har drömt mardrömmar om att min kamera skall lägga av. Jag har sett en smärre teknisk härdsmälta framför mig och sådant blir jag oerhört stressad av. I går tittade mannen på min kamerasladd och det visar sig då att sladden är helt uppnött och på väg att gå av på ett ställe. Alltså det har jag inte ens övervägt att kontrollera. I dag ny sladd och allt går galant igen. Ibland är det de enkla grejerna :). 

9 comments

  1. Skönt att tekniken är på din sida igen. 🙂 Men går det inte att stoppa in minneskortet direkt i datorn? I så fall behövs ju ingen sladd. 😉

  2. Bra val, Henrik! Låter helt ljuvligt. Jag lever i konstant fotoångest med en enormt samling bilder utan back-up. Borde verkligen Skönt att din nya sladd löste bildmysteriet.

  3. Känner igen mig så väl, i dem situationerna brukar jag alltid säga till min man " och det är därför jag gifte mig med dig". Inte för att är bra på att fixa, utan för han tillför nya perspektiv

Leave a Reply

Your email address will not be published.