Fredagssvepet vecka 12 *med tävling*

Det blir ett pastelligt skimmer över detta svep – jag behöver det denna vecka tror jag –  dessutom kryddat med en tävling på slutet. Håll till godo!

Kate Moss i Haute Couture a`la Marie Antoinette på Ritz i Paris fotograferad av Tim Walker för Vogue.

Hjärtligt söt måttsats från Indiska.

Nej, något sådant där flådigt järn har vi knappast, men snyggt på bild är det. På söndag är det Våffeldagen. Något sådant bör firas med stort intag av sylt och grädde och – förslagsvis våfflor då :).

Pompomsen har minst sagt invaderat oss. Vi är noviser här i huset än så länge, både vad gäller vikning och färdigköpta. Men vi är på gång. Miss Étoile/Inreda.com

Amerikanska J.Crew är känd för sin fina cashmere och sina basplagg. Jag har inte gjort dess bekantskap, men nu har man chansen när de öppnar upp för shopping till Sverige med fri frakt, fri retur och fri tull till den siste april.

Liten färgknallig väska från åhléns.

Fina Pantoneinspirerade Love the Day tryck av Kitchenbloom där man hyllar en speciell dag med valfri text.

Förutom att äta våfflor på söndag så är det även dags för sommartid. De där retroklockorna från Casio har snurrat runt i medvetandet ett tag nu. Fina är de. Och Sötsur har en egen den lyckosen. Bild via Sötsur.

The big C säsongsstartar på söndag i SVT 1 21.30. Jag tyckte mycket om den första säsongen. Laura Linney är så bra. Och man blir carpe diemig på köpet.

Så det ser ut som söndagar blir TV-dagar igen. Trevligt. För i helgen är det dags för amerikansk premiär för den femte säsongen av Mad Men. Och nian kör i gång i Sverige redan den 1 april. Att man äntligen slipper att vänta och kan ligga lite mer i fas med det stora landet känns mycket bra må jag säga. Promotionsfoto inför femte säsongen.

 

Lite partaj denna fredag?

Jodå, party blir det i dag. I form av Alla balla kalas ! Ann Söderlund, Christina Breeze Le Guellaf och Isabelle McAllister står bakom en modern kalasbok som lanseras i samarbete med ICA. Till boken finns färdiga kit att köpa med utrustning för partajande barn.

Vi har valt att göra boken utefter teman men tanken är att man ska kunna blanda tips från de olika kalasen eller varför inte bara göra tex. ett batmanplåster när det nu behövs. Mellan de olika teman så finns det uppslag med olika idéer. Vi vill ju verkligen inte spä på någon slags hets för att kalasen ska bli ännu mer kravfyllda eller att man måste hyra tex. en ponny. Mycket av tipsen går att göra med saker som finns hemma eller att man tex. köper en frystårta i stället för att baka…

Nu har Du chansen att bli en av två vinnare av ett kalaskit med Alla balla kalas. Vinnarna får varsitt kit med bok, kalaslåda, presentpapper och duk. Allt du behöver göra är att skicka mig ett mejl på weronica@enmammasdag.com och berätta vem du skulle kalasa för om du blir vinnare. Motivera kort. Märk mejlet med Kalas. Tävlingen pågår till och med torsdag 29 mars. Nästa fredag presenterar jag två vinnare här på bloggen.

Kom igen – Let´s party!

Pressbilder ur boken från Sjöjungfrukalas fotograferade av Jenny Brandt.

Jag hoppas att Ni alla får en fin helg!

signature

13 comments

  1. Wiiieeee.. vilket underbart svep ! Me like a lot ! Alltid lika härligt att kika in hos dig, man blir liksom glad i hela kroppen :-)Stor stor fredagskram från Petra i Kalmar

  2. Jättefint!Åh roliga nyheter att the big c börjar igen! Jag gillade verkligen första säsongen och är också väldigt förtjust Laura Linney.

  3. Vilket pastelligt att-bli-glad-av-svep! Så fantastiskt kul att min poster passade in där… du kan inte tro vad du gör min dag denna fredag! Sträck fram din kind så ska jag ge dig en blöt puss! Kram! Och kram igen!Ha en fin helg!Lina

  4. Vilket fint svep! (Jag har sparat min första digitalklocka som jag fick när jag fyllde 10 år. och jag hade den i över 10 år på mig!) Ha en fin helg!

  5. Åh vilka fina inspirationsbilder, härligt med pastellfärger!Kika gärna in hos mig, jag har en tävling i samarbeter med Eco Wallpaper med fin fina tapeter i vinst:-)Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *