De vackraste

 

 

De vackraste av tulpaner kom min käre make hem med till mig i går. Ni vet han som köper så romantiska presenter? Well, låt mig säga så här, tack till den kund som hade så god smak att köpa så vackra tulpaner till maken och tack till min man som sedan hemförde dem :). 

 

 

Om två veckor är det påskafton. Med dessa skönheter här hemma tog mina påsktankar fart ordentligt, så nu siktar jag på fjädrar och annat snart. 

 

Fin lördag till er!

 

Och en särskild tanke till min bästa barndomsvän som firar fyrtio denna dag. Det blev inget superlångt brev denna gång heller, vännen, men jag tänker på dig och hoppas att du får den finaste av dagar.

signature

8 comments

  1. Tack, jag fick en fantastisk dag! Inga tulpaner, men ett litet citronträd med blomsterbud, som var anonymt ända till sent på kvällen då en kompis SMS:ade att hon glömt skriva avsändare på kortet…

  2. Visst är det bra – den där dominoeffekten – som blir om man har en bra man… som uppskattas… och så får man själv vara med och skörda frukterna, förlåt, tulpanerna i slutändan?!! Fick den mest underbara mörkröda ros den (om)vägen en gång…Underbara fäger på blommor och omgivning! Gillar särskilt Hortusen och den där lilla behändiga brevkrokodilen.:)/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *