Fredagssvepet vecka 13

Hipp, hipp för veckans fredagssvep. Håll till godo!

 

Nya Family Living är ett riktigt fint nummer. Man blir odlingssugen av reportaget med Paolo Roberto. Detsamma gäller hans nya bok. Rekommendation på såväl tidning som bok.

Fina Le Parfait med Liselotte Forslin och Ulrika Ekblom går från onlinemagasin till blogg. Jag hänger med såklart. De startar med smaskiga påskrecept.

Jag har kommit in i en “hyra DVD-period” igen. I veckan såg jag The Help. Feelgood är ett nog så slitet uttryck, men i detta fall kan det vara på sin plats. Jag läste boken i vintras. Absolut läs- och sevärd.

Den första påsen är inne i huset. Det lär bli några till innan påsken är över :).

Virkad väska från Indiska som jag vill titta närmare på.

Snacka om TV-söndagar nu. På söndag är det dags för Gossip Girl i femman. Sedan Trädgårdstoppen i åttan, The big C i ettan och så Mad Men i nian. Man får lagra lite på hårddisken och sprida ut över veckan.

Solgult fint från Johanna B.

Vi försökte tappert med The Voice i fyran, men nej. Det gick inte. I kväll prasslar vi nog dock med våra påsar till dansarna. Det brukar vara roligast i början på säsongen.

Lana Del Rey är så himla bra. Och nu finns det en video till Blue jeans.

Grattis till Elenor S och Anna B som har vunnit varsitt kalaskit med Alla balla kalas!

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

12 comments

  1. Gult är inte fult och extra fint gjorde sig färgen i ditt så uppiggande och våriga fredagssvep. – I helgen måste jag köpa Family Living:)Önskar dig en fin helg! Kram Daniella

  2. W!Tusen tack för att du gör oss på så gott humör!Ha en härlig helg i en färgglad palettönskar Lisa från ett gult och soligt Göteborg

  3. Härligt svep! Gärna lite marsipanägg tack :-)Den virkade väskan satte griller i huvudet. Man kanske skulle… Nej, jag avslutar tanken där. Och tänker på påbörjade virkprojekt som ännu inte avslutats. Och förra årets virkade väska i lin som jag inte hunnit använda ännu då den var färdig lagom när sommaren var slut…Trevlig helg!

  4. Härligt svep och det bästa av allt är att GG startar på söndag. Du har påmint mig varje gång så jag är dig evigt tacksam! :)The Help åker rätt in på min DVD-lista (tipstack) tillsammans med Mad Men-boxen som jag helt tagit avstånd från tidigare.

  5. Har fört nu på kvällskvisten tid att svepas mer i din härliga påsk-yra! Underbart! Snön vräker ner här uppe i norr och ger en intressnt kontrast mot allt som lyser gult här hemma i vaser och andra kärl : )//Sara

  6. Ett fredagssvep att bli härligt solglad av! Jag erkänner att jag hunnit med två påsar masipanägg också… redan! Nu får jag lugna mig lite, påskhönan har ju inte ens värpt ännu sägs det… :)Kram.

  7. Finte svep med massor av färg, och nu har jag också börjat äta på första påsen med marsipanägg. Mums!Jösses vad mycket bra det börjar på söndag! Ska bli skönt och bänka sig, trots att söndagsångesten börjar krypa in på då..Kram!

  8. Hej, vilken fin blogg jag hittade! =)Kika gärna in hos mig, jag har en utlottning i samarbete med nätbutiken Caesar’s hem. Du kanske vill vara med?Kram Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published.