Gula stämningar

 

 

 

Steget till att tänka mig att plantera en forsythia med sin illgula uppenbarelse när den blommar ute känns kanske aningen långt, men nu tycker jag om kvistarna inne. Det har varit så mycket naturell påsk med försiktiga färger, så att jag längtar efter lite tvärtom. Att komplettera det fina diskreta med riktiga färgklickar. Forsythiakvistar på bordet – check. Om en vecka firar vi Skärtorsdag och barnen går på påsklov. Det går undan.

I dag är sista chansen att tävla om fina kalaskit. Instruktioner finnes här. Två vinnare presenteras i morgon.

signature

5 comments

  1. Vackert!! Jag är också lite inne på om påsken ska få lite färg i år, men inte helt där ännu ;)Marsipanäggen i pastell, ja de kommer ju givetvis finnas på plats!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *