Rosa

 

Blir inte livet aningen roligare med dessa? Jo, det bestämde jag mig för att det blir det nog. Nu återstår bara att övertyga dottern att de är mina och inte hennes. Kan ni tänka er att tio och ett halvtåringen och jag har nästan samma skostorlek? Det hisnar lite vid tanken. I och för sig lite coolt att kunna dela skor, men hon är lite för "hopp-i-lerpölar" ännu för att det skall vara riktigt kul :).

Och i går började den – världens just nu bästa TV-serie. äntligen! Kolla på länk här om du missade.

signature

10 comments

  1. rosa er himmelen, for mini-me, min coole lille. hun elsker sine, & hon er jo bare liten en gang!glad påsk!kisses sigridhttp://momhousefashionohmy.blogspot.com/

  2. Både bra och dåligt liksom… Men du måste ha små fötter eller? Inte ens min nyblivna femtonåring har riktigt kommit upp i min size, fast kanske i morgon…. jag har ändå bara 38.Men jag tror absolut att hoppa-i-lerpöls-fenomenet är något vi kanske ändå ska försöka uppmuntra dom att behålla? För visst skulle det bvara kul att göra i bland! Fast inte med finaste bubbelgumsrosa pjucksen kanske …Kram Tina

  3. Kristina: Absolut så. Snön smälter här och vi får gemensamt trotsa med Converse :)LiseLotte: De är väl för härliga de där ler-flickorna. Heja dem :)Sigrid: Absolut – rosa gör en lite gladare en grå dag. Glad påsk till dig med!Krickelin: Jag vågar nog knappt ställa mina i hallen tror jag. Risken är att de liksom försvinner på morgonen ;)Tina: Nix, jag har stora fötter – här stavar vi fyrtio. Dottern har växt massor det senaste året och även om hon inte riktigt tangerar min storlek ännu, så kan hon ha mina Converse. Konstigt det där ;)Och absolut – låt dem hållas så länge de bara vill! Anna har aldrig varit den där som hållt sig borta från saker för att vara fin och det tycker jag är sunt i grunden. Hon fick ett par vita Converse i höstas och tja, det får vara hennes om vi säger så :). Och inte blir man kanske jätteglad om det är lerhopp med mina nya dojjor. Jag får märka upp dem 🙂

  4. Hei, dette får meg til å dra på smilebandet. Forrige sommer kjøpte vi akkurat disse rosa skoene til vår tiåring. Og nå er hun 11 og hun har vokst ut av dem, og mine sko med. Men heldige meg, skoene er nesten like fine og jeg smiler av å ha dem på:)

  5. Min snart artonåriga dotter hade samma storlek (40) som mig redan på avslutningen i årskurs tre. Gissa om det var svårt och hitta några som passade. Nu har jag sedan många år övertagit skorna. Dom är fortfarande riktigt fina:) och det bästa av allt om hennes Converse passar mig så om man frågar snällt kan man få låna det ena paret nån gång..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *