Påskveckan

 

 

Vete sjutton om vi får den där hett efterlängtade varma påsken. Det verkar lite dystert med tanke på snön som kom i går. Lite saggig stämning med näsor att snyta och filtar att dra upp, men det lär bli påsk i alla fall. Och det får lov att bli en bra en denna gång. Vi har laddat upp i kylen med stora lantägg. Det är en ynnest att äta ägg från frigående höns som har det bra där de är. Så satsa några extra penningar på äggen till påsk för såväl glada magar som glada hönor. 

Ha en fin start på påskveckan!

signature

2 comments

  1. Den efterlängtade våren med någotslags värme har inte nått oss, men den kommer säkert så som den gjort varje år :-)Och tulpaner kan man ju njuta av inne i lägenheten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *