Påsksvep

Jag samlar mig till ett litet svep i påskiga toner och en hälsning till er alla. Håll till godo!

 

Dukning i påsk från boken Var dags fest från IKEA. Den vill jag ha i mitt påskägg. 

Om man vill ge lite mer i ägget – kycklingar från Action Aid

Jag skulle vilja ställa påskbuketten i denna magnifika pjäs. Högst upp på min lista – "någongång". 

Enklast tänkbara pyssel med utskriven Dingbat och washitape från denna tejpshop. Bloggen It´s a House har inspirerats och gjort egna fina äggdekorationer. Kanske ett sista-minuten pyssel?

Alldeles för länge sedan jag åt citronmarängpaj. En av mina favoriter. Från fab Le Parfait

Snart släpper H&M sin ekologiska kollektion. I år finns det även med en makalöst fin klänning

Det ser ut att bli en kylig påsk i år. Man får lov att ta till hållbara blomster för dekoration.

Oiseau av bröderna Bouroullec hos bland annat Lotta Agaton Shop

Favorit från förra våren. Mayday Studio/Etsy.

15 comments

  1. Å vad jag blir glad av dina svep – det är som att öppna ett härligt påskägg! GLAD PÅSK!

  2. Damen som i morse kammade hem ett par miljoner på triss skulle väl kunna kosta på sig en fin brosch och den underbara vasen. Men på hennes lista fanns nog annat som marathon löpning världen över….så olika det kan vara ;)!Tjusiga påskdrömmar du vaskat fram. Boken är ett bra budget lyx. Citonmarängpajer mår också bra av att dammas av ibland!Glad god påsk!

  3. Elisabeth: Tack snälla! Glad påsk!Skridskoänkan: Marathonlöpning – tja – vete sjutton, men nog skulle man kunna slå till på allt möjligt skoj på alla möjliga nivåer – materiella ting och upplevelser – om man fick några millar 🙂 Glad påsk!

  4. Bästaste bästa påsksvepet =) Otroligt inspirerande, jag är lite trög när det gäller påsk av någon anledning….men jag tror du fick lite fart på mig nu! Tack! Jag önskar dig en alldeles vidunderligt bra påsk Weronica!

  5. Bästa påsksvepet!! Krya på dig! Och apropå marathon så finns det fantastiska lopp världen över. Tänk NYC, LA, Grönland, SydAfrika, Kilimanjaro, Beijing, Nepal…..listan tar aldrig slut……

  6. Härligt med lite påskinspiration eftersom det är ganska lite av den varan här nere på mina breddgrader… Ha en fin påsk!

  7. Fint påsksvep!! Utanför mitt fönster yr snön och det är helgrått, någon påskstämning har inte infunnit sig alls. Hoppas det blir bättre senare i dag då äggen ska målas. Det är iallafall skönt att vara hemma. Glad påsk!

  8. Tittar in för att önska dig en riktigt fin påsk! Väder mässigt blir den nog inte som förra året, men inne-mys och god mat är inte fy skam det heller :)GLAD PÅSK!

  9. Glad Påsk Weronica! Och en liten fråga..var har du köpt de fina gröna glashängena du visade i november 2011? (I ett "påskris") Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.