Mintigt

 

I dag hamnade jag i någon retrodoftande Grease-aktig mintkoma med rosa ballonger och allt. Det händer kanske inte varje dag :).

Tröja från Nowhere/Nelly (även hos Sura Tanten och Linda K), bastopp/Lindex, kjol/Åhléns, klassiska Keds/Nilsons, halsband i porslin från Rädda Barnens designshop, väska/Swedish Hasbeens och Essie-lack från Kicks som just nu har 25 % på lacken. Frestande i vårtider.

"You are the one that I want". åh, så jag var inne i den filmen en sommar för många, många år sedan. Och faktiskt – en hel del stilinspiration just precis nu.

signature

12 comments

  1. tjusigt! får en på gott humör när flingorna faller utanför fönstret. brrr.du, hur gör du sådana kollage? lager på lager typ? i photoshop?kram o ha en fin pastellig dag weronica!

  2. Hej,hon visste inte när jag ringde och beställde vad frakten skulle gå på – men med 300 kr rabatt på de tre blomkrukor jag beställde så tänkte jag att det var värt det oavsett. Jag "sparar" ju ändå, liksom. 😀

  3. Hemma hos oss: Åh, tack. Glad blir jag denna gråa dag!Anna: Hasbeens slinker jag förbi alltibland för att fröjda mig åt deras fina bilder 🙂 Jag äger dock inga träskor – mina fötter vägrar att passa in i dem – men väskor passar ju alltid :)Lina: Jag är också på väg 🙂 Naglarna behöver definitivt piggas upp – och jag med för den delen 🙂 KramJennifer: Ja, här är det himla grått och blåsigt i dag. Japp, lager på lager i Photoshop – bara att mixa och matcha efter behag 🙂 Vete sjuttan hur pastellig min dag blir med besök hos sjukgymnast, men det är kanske då man behöver de rosa ballongerna som mest 😉 Kram

  4. Man måste ju tänka rätt! ;-)Men du – om du vill beställa så kanske hon kan samfrakta dina och mina så vi kan dela på kostnaden? Du kan ju be henne lägga till dina i min beställning i så fall, om du nu tänkt beställa förstås.

  5. Tina: Alldeles sant 🙂 Ett snabbt överslag på alla de gamla terracottorna som jag hemförde i helgen, gjorde att jag nog får avstå denna gång trots nice-price när jag tänkte ett varv till. Jag får beundra dina sedan istället 🙂

  6. Ljuvligt collage! Och Essie-lacken är jag såld på. Kör du även baslack och överlack? Om inte kan jag rekommendera – bas, 2 lager vanligt, och topp så sitter lacket där det ska i en vecka! (Jag brukar bättra på med ett lager topplack mot slutet på veckan.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *