Favorit i tidskriftshögen

 

Jag är precis som Sköna Hems chefredaktör Claes Blom. När det vankas varmare tider händer det något med min estetik. Jag må fortfarande tycka mycket om strama linjer i grunden, men nu frodas en längtan efter pelargoner, zink, syrénbersåer, knarrande gamla trädgårdsstolar och att plocka ängsblommor. Bland annat. Därför frossar jag nu i inspiration som erbjuder detta. Förra årets Country life från Sköna Hem ingår i min blädderhög med några av de vackraste sommarhem som jag har sett. I går kom årets version till min brevlåda ( i butik 30 april). Och jag faller som en fura igen. Det är en tidning som räcker över hela sommaren och håller för många, många genombläddringar med den där lite drömmande blicken som kapslar in allt som är essensen av säsongen.

 Tidningen rekommenderas sålunda varmt till alla som har samma böjelser som jag i dessa tider. Jag tror att vi är ganska många :).

Fler ljuva sommarhem i Sköna Hems bildgalleri

signature

5 comments

  1. den där rabatten – med lavendel, rosor och vallmo.suck!i helgen hoppas jag kunna preppa lite i rabatterna – eller är det för tidigt tror du?kram och ha en bra dag! ulrika

  2. Vad underbart att höra att du gillar! Det är jag som har stylat kuddarna i bakgrunden och tvingat fotografen att njuta och förstå det vackra med gamla saker och blommor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *