9 comments

  1. stolen från grythyttan i vitt . mmmmm … tror att jag ska hitta dem på utförsäljning någon gång – så jag väntar. men undrar om det någonsin kommer ske ;)ett jätte härligt plock!

  2. Konstigt, jag har alltid tyckt att blå-vita mönster är lite tant-klassisktt, men helt plötsligt älskar jag det! Åldern eller trend, inte vet jag, men vad gör det? Nu för tiden hör det liksom sommaren till lika mycket som jordgubbar och sill!Så mycket fint här, läser i kapp, varit lite dålig i kommentarsfältet!

  3. Ja, vilken ljuvlig dag!!Sköna sommarvibbar på allt det blå. Vita Grythyttan finns även på min lista..håller tummarna för att våra kopior gungar på sista versen i sommar så att uppgradering kan ske;-)/Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *