Blå vindar

 

 

 

 

Man blir ju alldeles bortkollrad av solen. Invaggad i en never ending sommardröm. I dag blir jag dessutom extra klassiskt blå och vit. Värmen och alla gröna blad förstärker det hos mig. Ljuva tider.

I förgrunden stol från Grythyttan, blus/Indiska, kjol/H&M, espandrillos/Lindex, överkast/H&M Home, kudde/Hemtex och tekopp Spode/Tehuset Java. 

9 comments

  1. stolen från grythyttan i vitt . mmmmm … tror att jag ska hitta dem på utförsäljning någon gång – så jag väntar. men undrar om det någonsin kommer ske ;)ett jätte härligt plock!

  2. Konstigt, jag har alltid tyckt att blå-vita mönster är lite tant-klassisktt, men helt plötsligt älskar jag det! Åldern eller trend, inte vet jag, men vad gör det? Nu för tiden hör det liksom sommaren till lika mycket som jordgubbar och sill!Så mycket fint här, läser i kapp, varit lite dålig i kommentarsfältet!

  3. Ja, vilken ljuvlig dag!!Sköna sommarvibbar på allt det blå. Vita Grythyttan finns även på min lista..håller tummarna för att våra kopior gungar på sista versen i sommar så att uppgradering kan ske;-)/Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published.