1 maj

 

 

Detta lär knappast vara den sista gången Ni ser det där planteringsbordet. Jag kunde liksom inte låta bli att föra dit massor med saker typ två sekunder efter montering, samt knäppa en ögonblicksbild. årets trädgårdsfynd från Rusta. Man kan nästan föreställa sig vilken veritabel guldgruva det är för en stillebennörd som mig. Nu måste jag flytta runt och bära dit mer grejer. För att inte tala om allt jag skall plantera där. Premiären blir lavendel som synes. Vi har det ljuvligt här med försommar. Ljuvligt. Hoppas att även ni har en fin dag!

19 comments

  1. ÅHHH! Så snyggt! Själv planterar jag på en ranglig hylla men den är nog smal för att lämna lite utrymme på vår smala balkong. Suck. Jag vill också ha en trädgård. Jag undrar just hur jag ska kunna övertala sambon att vi behöver ett sånt där snyggt planteringsbord på balkongen…Underbar bild! Det är så skönt i solen idag men tyvärr han den försvinna runt knuten så jag fick plantera i skuggan. Det var betydligt kallare!Ha en härlig dag!Kram Maria

  2. Så nice! Ett sådant skulle jag också kunna tänka mig. Vad fint du har pyntat bordet och jag gissar, som du skrev, att pyntet kommer skifta. Härlig 1:a maj till dig!

  3. Ååå så fint planteringsbord! Sådana suktar jag efter varje gång jag läser Lantliv. Hade jag haft en riktig trädgård hade jag slagit till på ett. Så fint du gjort det på ditt, ser fram emot fler bilder!

  4. Jajamensan, fin dag här också! Och trädgårdsgöra hela dan nästan – maken byggde en ny kompostbehållare och jag rensade bort perennskrufs och klippte rosor. Man kunde inte önska finare väder!

  5. Fiiint! Och idag är första dagen jag har fått trädgårdskänsla. Börjat att röja ut på altanen och uteplatsen. Nu ska här bli sommar minsann :)Kramar

  6. Mitt planteringsbord kommer lite på skam när jag ser ditt…..Hm – borde kanske införskaffa ett nytt.Tack för inspirerande bilder och trevliga texter!MvhSusanne

  7. Underbart bord! Vi (läs maken) ska bygga ett plank i sommar och bakom den ska det bli ett planteringsbord samt hyllor. Fyllda med krukor och fina trädgårdsatteraljer. Äntligen maj!! 🙂

  8. Ämen så fint det planteringsbordet passade dig! Där lär du ha många fina stunder i sommar. Hoppas nu det goda planteringsvädret håller i sig, hoppas hoppas!Kram.

  9. Åh! Vad jag längtar. Blir nästan sjuk. Här i Umeå är det vår men vindarna är fortfarande kalla. Men snart så…

Leave a Reply

Your email address will not be published.