Fredagssvepet vecka 18

När jag sjunker lite för långt ner i solstolen istället för att planera fredagssvep, så tar jag fram Saras fina kommentar från förra veckan. Och tänka sig – då får jag fart på inspirationen igen.

Jag närmar mig datorn…tittar på klockan…tvekar…hoppas….vågar mig in….och väl där möts jag av….jaaa, ett fredagssvep! Yes! Helgkänslan kickar igång här och nu…jag är klart beroende av den här kicken varje fredag…erkännes utan omsvep….TACK!

Så Sara och Ni andra. Håll till godo med det sjuttiofemte (!) fredagssvepet!

 

Kate Moss får vara med även denna vecka. För att jag gillar färgerna och OS-vibbarna på Vogue UK:s juninummer.

Denna ljuvliga föraning av sommar. Det speciella ljuset. Alla förhoppningarna. Warmth av Jimmy Eriksson/Wonderwall som jag påmindes om av Sötsur.

Fredagsmusik.

Fin boho-väska från H&M. 9800 ger 25 %.

Doftljus från Byredo med barndomsdofter som säljs till förmån för Childhood.

Via Vardagssnygg. Ny fin blogg – in och kika.

Jag har nästan aldrig torra händer, förutom under trädgårdssäsongen. Handkräm behövs med andra ord. Jag är sugen på att prova Lilla Brukets kräm som dessutom har gröna vibbar med ingredienserna salvia, rosmarin och lavendel.

De är ju så himla fina, de där hästkuddarna från by Nord.

Jag älskar sparris. Det finns inget vår-godare än perfekt tillredd svensk sådan.

Fotograf: Roland Persson/IKEA Livet Hemma.

Förhoppningsvis blir det lite tid att titta på den nya PS-kollektionen. En favorit är lampan som kanske kan bli läslampa ovanför Annas säng.

Nyfiken på Jesper Walderstens projekt med Kent.

Skärmdump från provläsning av boken hos Adlibris.

Stockholm i form av bordsunderlägg/Svenskt Tenn.

Och så skall jag väl cykla lite också.

Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin helg!

19 comments

  1. Härligt svep! Mycket fint. Väldigt fin cykel!Handkrämen har jag inte provat ännu, men snart kanske. Ha en skön helg!

  2. Här är en till som är beroende av dina härliga fredagssvep! Humöret och inspirationen höjs flere snäpp varje gång 🙂 Älskar också hästkudden, den vill man verkligen krama (utan att bli allergisk). Snyggt Vogueomslag och bordsunderläggen skulle jag också vilja lägga rabarber på 🙂 Finfin helg till dig! Kram från grannstaden

  3. Tusen tack för ännu ett trevligt svep! Ett mycket bra initiativ från dig, som man snabbt blir beroende av! Kul med någon som verkligen har omvärldskoll när det gäller livsstil! Och som delar med sig av det! Trevlig helg! Vårhälsningar från Visby

  4. H Ä R L I G T !Beroendenivån är hög här, på dina fredagssvep. Och många gånger vill jag tacka extra bara för att du får upp mina ögon för musik jag annars aldrig skulle ha hittat till. :)Hoppas du får många långa cykelturer i sommar. Mellan gungningarna… Den där vägglampan siktar jag på till min äldsta dotter, men tyvärr har jag inte lika nära till varuhuset som du har. :)Kram till dig, finaste….Lina

  5. Tack för att du tar dig tid till detta! Det uppskattas och vi är många som inspireras. Du är så duktig på att snappa upp saker.Trevlig helg!

  6. Wow vilken inspiration!!Magiskt Vogue-omslag! Blev sugen på sparris. Påmind om Waldersten-boken. Fina underlägg som jag inte sett.Och tusen tack för länk till bloggbebisen Vardagssnygg. Det gjorde min fredag!!Ses vi på Bloggforum i helgen?Kram Lina

  7. Djupt hedrad över att bli citerad här på fina bloggen! …och som alltid insvept, omsvept och helt omkull-svept! 75 fredagssvep! Begrunda den respektingivande siffran, sträck på dig och var mäkta stolt över din kreativitet! // Sara

  8. Så blev jag så glad igen av ditt fredagssvep och extra glad såklart över att min shop var med den här gången. Tack snällaste!Ha en fortsatt go helg! Kram kram

  9. Completely in love with the horsepillow from nord – i recently found out the horses on the pillows are icelandic (as am I) maybe that’s why i’m even more in love with them :)The bike is also very lovely – on my wishlist 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.