Wild is The Wind

 

 

 

Ack, ack, så det blåser här i dag. Det är sådana där isande vindar som tar fäste i kropp och själ när man precis blivit bortskämd med ljuv försommar. Men vi och några vänner tar väl en grillkväll med årets första rabarberpaj på det, samt beskådar en rosrabatt i vardande. Då känns det lite bättre. Ha en fin kväll!

4 comments

  1. Ja herregud vad det blåst hela dan! Hade ingen lust att vara ute idag alls. Enda svängen blev till rabarberlandet. Vi njuter snart också av årets första rabarberpaj!Fortsatt trevlig kväll och håll i hatten!

  2. Halloj i blåsten!Här blir det grillat (check), rabarberpaj (check) samt rosé. Andelen rabarber till pajen var något liten, så jag förstärkte upp med jordgubb och äpple.Ha en trevlig kväll!!!

  3. Själv har jag trotsat blåsten och lullat runt i skogen och njutit en bra stund i dag… eller hittar jag på nu!? Ja tyvärr, jag har inte trotsat vindarna utan mesigt nog bara hållt mig inne och haft låg aktivitetsnivå. Jag är inte helt nöjd. Men i morgon är det en bättre dag=)Kram Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published.