Lite längtan

 

 

 

Man vet att sommaren närmar sig lite grann i alla fall när man får en 10 % rabattkupong för inköp på Ica Atterdags i Visby. Om två månader är vi där igen.

Lauters på Fårö sommaren 2011.

signature

10 comments

  1. Jag ÄLSKAR den här bilden och har den sparad i min sommarhusmapp.Vi hade också bokat en vecka på Gotland innan vi slog till på vårt sommarställe. Mormor & morfar erbjöd sig att ta barnen på vårt land, så vi kunde åka ändå.. Tänk en vecka på Gotland utan barn.. Overkligt.. Läsa böcker , ligga ner på en filt i mer än två minuter..Gotland är speciellt!

  2. Underbara Gotland. Hade tänkt åka ner en vecka i slutet av maj men inser att ett badrum är aningens mer prioriterat. Får helt enkelt bli en tur till hösten istället. Fin tisdag önskar Pållan ; )

  3. Underbara Gotland! Jag ränkar veckorna dit och nu är det inte många kvar. Vi åker redan till midsommar. Har ni eget hus där? Vi lånar min pappas snälla sambos hus vid stranden i Slite. Ljuvligt! Detta året stannar vi länge och bjuder dit vänner. Ska bli så himlans mysigt! Kram kram fina Gotlandsdam.

  4. Karin: Jag fick fullständigt spader på Ica Maxi Visby en gång när barnen var små och allt var totalt kaos när vi handlade där, så efter det har det blivit Atterdags för oss. Inte så mycket springyta ;)Seventeendoors: Oj, det låter helt otroligt lyxigt! Ni kommer att få det alldeles galant!Pållan: Ett badrum är ju inte helt fel det heller 🙂 Och höst på Gotland har jag kvar att uppleva.Lina: Det är bara en dröm med ett eget hus på ön! Vi hyr spartanskt, men det är liksom förknippat med Gotland för barnen och det är en del av charmen 🙂 Så härligt det låter med lång vistelse och ditbjudna vänner. Från en Gotlandsdam till en annan då :)Lisa och Sofia: Gotland – heja Gotland 🙂

  5. Bilden är fantastisk! Vi ska också dit i sommar – din Gotlandskategori har blivit vår guide till vad vi inte får missa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *