Klassisk snuttefilt

Det började nog i helgen med bildvisning av vänner som spenderat semester i New York. Sedan läste jag releasen för överdådiga bakboken från Magnolia Bakery som precis kommit på svenska. Såklart med Magnolia-referenser från Sex and the City när Miranda och Carrie smaskar cupcakes utanför bageriet. Då kände jag mig sugen på min rosa box igen. För första gången på ett antal år. Det blev ju världens hype när den första filmen kom. Och den gillade jag. Men den andra. Den vill jag bara glömma. Så jag blev mätt ett tag där. Men nu då – hello kära snuttefilt. När det är som bäst är det smart, roligt och snyggt. Så vi tar väl det hela ett varv till :).

3 comments

  1. Håller med, älskar både staden och boxen. Åker fram då och då, börjar nog bli dax även här hemma. fin dag till dig! kramar camilla

  2. Aj då, det innebär att jag måste införskaffa en tredje Magnoliabok till mitt kokbokskåp i köket. Jag får väl erkänna att jag inte bakat sönder mig med de två första (som jag införskaffade för ett antal år sedan). Det är knepigt att tolka om amerikanska bakmått och annorlunda ingredienser till svenska. Som stor New York och SATC fan så såg jag SATC the Movie 2 i helgen som gick och mitt exemplar av den rosa boxen har jag tappat räkningen på hur många gånger jag tittat igenom. Oj oj oj, fest varje gång! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.