Samla in

 

 

Den här veckan stylar jag sommar, så i morse gav jag mig iväg på en rekvisitatur på cykeln. Jag tycker om att plocka upp det som finns ute i det jag gör och när man har tur så finns det alldeles om knuten. Det är svårare att plocka sommar ute i februari när man skall ligga steget före, men för det nu går det alldeles utmärkt.

 

 

Hundkex och smörblommor. Sommar för mig.

 

 

Vi lever i ett högtryck här för tillfället. Jag tänker inte klaga på värmen en endaste sekund, för ack så jag har längtat denna gång. Fin dag till er!

signature

6 comments

  1. Jag gillar din cykel! En sådan skulle jag välja om jag behövde en ny! Men jag har en ca 10 år Skeppshult Nova som jag är väldigt nöjd med.

  2. Mandelblom, gullviva, syren, körsbärsträd, äppelblom och rabarber. Ja allt står i blom och jag blir alldeles prillig i kroppen av nuet. Livet är fantastiskt ; ) Fin dag önskar Pållan

  3. Men titta så fint med färska ängsblommor i nyaste cykelkorgen. Jag älskar min Skeppshultare och tror du kommer att sväva som på moln på denna. Trampar du norrut så svänger du väl in på en kopp te?! :)Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *