Blomsterprakt

 

Så fint det var. Prinsessdopet

 

 

 

Det var mycket fina kläder och vackra hattar. Och blomsternörd som jag numera är så detaljstuderade jag naturligtvis utsmyckningen i kyrkan. Claes Carlsson stod bakom blommorna med bland annat äppelblom, pioner och luktärt – se bilder här. Det hela spred en skir försommarstämning (möjligen saknade jag syrénen lite) som jag tyckte mycket om. 

 

 

Min egen blomsterdekoration här hemma går lite i samma linje. Det gäller att passa på att njuta när man väl tar in några kvistar, för de står inte så länge. äppelblommornas kronblad faller ned ett efter ett. Men man kan liksom ändå inte låta bli, för det är svårt att få nog av denna berusande blomsterprakt. 

 

 

Några kvistar äppelblom med rosa pioner och rosor. Prinsessromantiskt så att det förslår denna dag. Härligt!

signature

5 comments

  1. Dopet var jättefint,så fint du har smyckatmed fina rosa blommor.Här har vi ätit Estellebakelse till kaffet gott…….Kram Christina

  2. Jag är en sån där som aldrig kommenterar men är här inne OFTA och njuter. Undrar om jag får ha en liten önskan – i så fall är det att se ditt sideboard här ovan i helfigur. Jag har varit sugen på detta bord så många gånger på IKEA men blir liksom aldrig färdig till ett köp, vill så gärna se hur du använder ditt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *