Inne

 

 

 

Vi är nog inte ensamma om att ha haft en riktig innehelg eftersom det varit isande vindar där ute. Städningen i dag var mer än välbehövlig efter högbildande sommarliv. Så himla skönt det är när det är klart. Så himla skönt. Doften av såpa. Mmmmmmm. Och så lite liljekonvalj på det.

 

Hoppas att ni har haft en fin helg!

signature

5 comments

  1. så härligt. här är det allt annat än storstädat.men jag har sparat det tills på onsdag – denna lediga dag då jag ska hinna göra allt som jag inte hunnit de två senaste veckorna. *ler*W. din blogg – så fin!!! kram, u

  2. Vi har haft en likande helg hos oss. Ibland behövs lite regn för att man ska ha ro att göra allt det där tråkiga och nödvändiga som gör att man kan njuta extra mycket av de soliga dagarna när de kommer./Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *