Sött

 

 

 

Såklart att det kommer en mängd bakverk i den lilla prinsessans namn. Speciellt här i östergötland kanske, eftersom vi fick en alldeles egen hertiginna när Estelle föddes. En officiell variant har korats av lokaltidningen och säljs på Lanemo konditori här i staden. Det roliga med denna anrättning tycker jag är att man har bemödat sig med att ge en lokal förankring med råvaror från bygden – till och med en morotsmarmelad i kombination med bland annat fläder och rabarber. Om man blir sugen på att provbaka finns receptet här. Det är en riktig vuxenbakelse med många smaker och lager. Henrik mumsar dock med ganska gott mod, medan Anna ratar helt. Jag fick fira min namnsdag med den häromsistens. Absolut en riktig stjärna i kondisdisken. 

Vilka isande vindar i dag. Hu! Inneliv med tända ljus – och förmodligen lite städning. Nu kan man liksom inte skylla på att det gäller att vara ute när värmen är här 😉 Fin lördag!

signature

6 comments

  1. Man kanske kan skylla på att det är så kallt att man inte kan röra sig?! Näh, det blir till att plocka..Jag som längtat hela veckan efter att kika runt i trädgården och fota, har bara hunnit med snabba glimtar tidiga mornar men nu så öser regnet ner, inte mkt foto nu inte. Kul att du gillade CFS rapporten och tack för länkning : ) Ja den som fått vara där! Må så gott,Malin

  2. Åh, har ju tänkt att jag ska dit och köpa en, vill så gärna testa – låter så smarrig!Hade ingen kolla att du också bor i stan, blir nyfiken på var? Vi bor i tråkig lgh i Ryd och söker efter hus (sedan alltför länge).Eftersom du också gillar exv By Nord och underbara Ylva Skarp – antar jag att du också är stammis hos Esq. Älskar den butiken! Om du inte upptäckt den så ligger den bredvid Make Up Store…Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *