Sommarblommor

 

Veckans fredagsblommor blev en studentikos bukett med riktig sommarfeeling. Tänk att det bara är två veckor till midsommarafton. Ack, vad tiden går undan. Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

 

Kram W

signature

5 comments

  1. Hoppas du får en fin helg med! Själv ser fram emot två superlata dagar på balkongen, och ja tänk, bara två veckor kvar till Midsommar!

  2. Det samma till dig :)Kul att se bilder från din övervåning. Jag har själv en bortglömd vrå på plan 2 och behöver all inspiration jag kan få…. Hoppas på att få se mer av dina tankar kring en sådan yta. Nu ska trötta trädgrdsmuskler vila efter dagens häckplantering…zzzzzz//Sara

  3. …det betyder att det bara är tre veckor till jag stolt blir 40 år. Så vuxen och så aktningsvärd. Och vis. Man får inte glömma vis. En helt underbar bukett visar du. Den ropar sommar, sommar, sommar!Kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *