Där uppe

 

 

På övervåningen mellan sovrummen har vi ett stort allrum där barnen håller till med TV-spel, filmer och kompisar. Där har det inte hänt något revolutionerande sedan vi flyttade in egentligen. Man tappar fart lite och vissa ställen prioriteras inte. Nu är det mest uteliv och trädgård för hela slanten, men på listan till hösten står Henriks rum samt att försöka få till just det stora allrummet. Det gäller lite "man tager vad man haver" här, men nyligen investerade vi i en grå ullmatta – och naturligtvis stod vi där och oooade och aaade med det sedvanliga "åh, så ombonat det blir med en matta". Storselen har fått flytta upp, liksom några tavlor. Work in progress helt enkelt, men det börjar redan bli trevligare att sitta där, även för oss vuxna som möjligen prioriterar aningen annorlunda än att ha alla Skylanders inom räckhåll :). 

Och ser ni lupinerna? Snart är det sommarlovstider!

12 comments

  1. Men så fiiint, lupiner de är verkligen sommar!…och så de där Skylanders-figurerna, de håller på att ta över hemma hos oss! Våra huserar nere i tv-rummet och det uppskattar jag, skönt med allrum och tv-rum 🙂

  2. Skönt att även du har oprioriterade inredningsområden! Kan inte du snälla visa mer av den grå ullmattan, jag är på mattjakt och hittar ingen jag vill ha! Det kommer bli superfint i ert allrum när det blir klart, det är jag helt övertygad om!Fina sommablommor!

  3. Det är precis ett sånt rum som gör att jag skulle kunna överväga hus igen. Ett mellan-slapp-barvara-rum som är till för alla. Perfekt i alla lägen. Ert ser toppenfint ut förresten. Kram!

  4. Hej Weronica! Har ganska nyligen hittat din blogg och undrar i mitt stilla sinne varför det har tagit så lång tid att hitta hit?! Men, bättre sent än aldrig;) Gillar verkligen dina inlägg och tycker att de inspirerar och lyfter fram positiva saker i vardagen, tack och kram till dig,Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published.