10 juni II

 På tal om fotboll. Jag var en sportnörd av sällan skådad rang innan barnen. Sedan svalnade intresset helt. Jag har inte alls hängt med och uppbådat någon entusiasm inför ens stora evenemang. Och då var jag en sådan där som kunde sitta och följa Bob-kval på vinterOS. Men nu märker jag en glidning. Tillbaka. FotbollsEM känns plötsligt ganska kul. I alla fall stormatcherna. Jag har svårt att tänka mig att det blir samma nördkaliber igen, men man skall väl aldrig säga aldrig kanske.

signature

2 comments

  1. EM har hittills bjudit på händelserika matcher – klart kul att se, och extra kul när hela familjen tittar. I halvtid kör vi "sätter, står" med mjukisboll (en sån där bäbisvariant med bjällra i) och målet mellan köksön och frysen. Fast höjdingar är förbjudet.Och man kan se hur det riktigt lyser i ögonen på storebror. Så jag känner samma sak här – intresset är klart på väg att höjas tillbaka till höjderna innan barnen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *